Loading...

Suplementacija maratonaca i trkača na duge distance

pitajte strucnjaka
Poštovani, zeleo bih za preporucite suplementaciju maratonaca i trkaca na duge distance. Ovde pricamo o intezivnom aerobnom treningu od preko 2 sata, 5-6 puta nedeljno u kombinaciji sa osnovnim vezbama snage. Podrazumeva se skidanje viska masti i smanjenje telesne tezine uz ishranu bogatu kompleksnim UH i proteinima.
 
Kao najbolje rešenje po principu “sve u jedan” preporučujem vam Gasparijev Aminolast i za povećanje izdržljivosti i za oporavak i za nadoknadu aminokiselina i sve otprilike što je vama potrebno. Što se tiče skidanja masnih naslaga jedna od preporuka može biti Dyma Burn od Dyamtize-a, provereno dobre kompanije za suplementaciju sportista. Aminolast i Dyma Burn ne menjaju jedan drugoga i u stvari činili bi sjajnu kombinaciju kada bi ste se odlučili za oba. To je moje mišljenje za segment povećanja izdržljivosti i topljenja masnih naslaga. Takođe vam preporučujem Omega-3 masne kiseline i multivitaminski preparat i to Amixov Multi Mega Stack. Da budem precizniji, ova dva preparata bih prema važnosti čak stavio na prvo mesto a nakon njih sagorevač masti i preparat za povećanje izdržljivosti.
Ako ste zainteresovani i za suplementaciju proteinima, preporučujem vam visokoproteinski preparat, možete ih pronaći na stranici proteini. Svi proizvođači čije mi proizvode prodajemo su kvalitetni a njihovi preparati originalni. Suplementaciju ugljenim hidratima vam ne preporučujem.
Nadam se da ćete nam se javiti ponovo, da bi smo periodično menjali neke od preporučenih kombinacija suplemenata.
Puno pozdrava, Vladimir Mokoš.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 
 
 

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.