Loading...

6PAK AAKG 240g šumsko voće

2,490.00 RSD

 6PAK AAKG je proizvod u prahu za upotrebu pre treninga. Sadrži L-arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), taurin i vitamin B6. Povećava efekat mišićne pumpe.

6PAK AAKG 240g

AAKG (L-arginin alfa-ketoglutarat) prah

Visokokvalitetan dijetetski dodatak pre treninga, zahvaljujući kome ćete značajno poboljšati efekat mišićne pumpe! Svaka porcija je odličan izvor čistog AAKG (l-arginin alfa-ketoglutarat) koji se smatra jednim od najboljih prekursora azot oksida (NO). Formula takođe uključuje vredan dodatak taurina i vitamina B6 poznatog po svom uticaju na energetske procese u telu. Posegnite za proverenim proizvodom po atraktivnoj ceni!

6PAK AAKG je bogat izvor L-arginin alfa-ketoglutarata, koji je poznat po svom uticaju na širenje krvnih sudova. Zahvaljujući poboljšanju cirkulacije krvi, ne samo da ćete doživeti ovaj neverovatan osećaj pucanja energije i nepobedivosti, već ćete i skratiti vreme potrebno za potpunu regeneraciju organizma. To je moguće zahvaljujući efikasnijoj oksigenaciji i ishrani ćelija tela (uključujući mišićno tkivo). Arginin je uslovno esencijalna aminokiselina uključena u sintezu proteina.

AAKG, ali ne samo!

Formula ovog odličnog proizvoda je takođe zasnovana na vrednom dodatku, a to su taurin i vitamin B6. Poznat je po svom višestrukom uticaju na ljudsko telo. To je pogodno za održavanje odgovarajuće brzine energije i metaboličke transformacije, što vam omogućava da održite efikasnost tela. Pored toga, pozitivno utiče na nervni i imuni sistem, što ima realan uticaj na održavanje boljeg imuniteta organizma. S druge strane, taurin ima niz funkcija u telu, čak pokazuje i neka antioksidativna svojstva.

Ukus, rastvorljivost – udobnost upotrebe

Naš 6PAK AAKG nije samo slika savršenog i pouzdanog sastava, već ga krasi i visoka praktičnost. Njegova osnova je i dobra rastvorljivost i prefinjeni ukusi. Prošlo je vreme kada je suplement trebao samo da deluje. Danas takođe mora da ima dobar ukus!

Recenzije

Još nema recenzija.

Dodaj prvi svoju recenziju “6PAK AAKG 240g šumsko voće”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6PAK AAKG 240g

Prašak za pripremu napitka. Ukus šumskog voća. Sa zaslađivačem.

Dodatak ishrani sa L-argininom-alfa-ketoglutaratom, taurinom i viaminom B6.

Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena, kao i održavanju normalnog energetskog metabolizma.

Aktivni sastojci 1 porcija

(5 g)

Dnevna doza

(10 g)

%NRV*
L-arginin-alfa-ketoglutarat (AAKG) 4540 mg

2951 mg

9080 mg

5902 mg

_
Taurin 50 mg 100 mg
Vitamin B6 1 mg 2 mg 143

*Nutritivna referentna vrednost

Sastojci: L-arginin-alfa-ketoglutarat (90,8%), aroma, regulatori kiselosti: limunska kiselina, jabučna kiselina; sredstvo protiv zgrudvavanja -silicijum-dioksid; taurin, zaslađivač – sukraloza, koncentrat soka crne šargarepe, piridoksin-hidrohlorid.

Proizvod može sadržati mleko, soju, pšenicu, jaja, kikiriki i jezgrasto voće u tragovima.

Neto količina:  240 g / 48 porcija

Način upotrebe: Odrasli: Pomešati ¾ merice praška (5 g) sa 150 ml vode. Uzeti 1 porciju dva puta dnevno: pola sata pre treninga i neposredno nakon treninga.

Napomene:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Držati van domašaja dece!

Upozorenja:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti!

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i  dojiljama.

Proizvođač: TREC NUTRITION Sp. Z o. O., Śmidowicza 48, 81-127, Gdynia, Poljska

 

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.