Loading...

6PAK BOOM 240g tropikal

2,691.00 RSD

Odličan proizvod za upotrebu pre treninga, čiji je sastav baziran na AAKG i citrulin malatu, a dodatno je obogaćen taurinom i vitaminima. Vreme je za BOOM!

6PAK BOOM 240g

Čeka vas trening? Vreme je za veliki BOOM!

Da li tražite proizvod pre treninga na bazi AAKG i citrulin malata? BOOM će biti savršen! Već ste upoznali njegovu verziju u tečnom obliku. Sada je vreme za novu verziju – u obliku praha. Formula je dodatno unapređena sastojcima koji savršeno dopunjavaju proizvod pre treninga.
BOOM i odradi svoj trening do maksimuma!

Arginin i citrulin, najbolje aminokiseline pre treninga

L-arginin je aminokiselina koja doprinosi regulaciji energetskog metabolizma u ćelijama učešćem u Krebsovom ciklusu. U ovoj reakciji se takođe proizvodi azot oksid, koji može da učestvuje, između ostalog, u kontraktilnosti mišića i metabolizmu, kao i u pojačavanju neuronske aktivnosti. Azot oksid izaziva vazodilataciju (koja se obično naziva “mišićna pumpa”) i povećava perfuziju tkiva, čime se poboljšava isporuka kiseonika i hranljivih materija za proizvodnju ATP-a. Zaista, dostupnost azot oksida poboljšava “disanje” mitohondrija i biogenezu mišića. A kakav je odnos između arginina i citrulina? Pa, L-citrulin je poznat kao prekursor L-arginina, koji je zauzvrat supstrat u proizvodnji azot oksida. L-citrulin dakle igra važnu ulogu u metabolizmu i regulaciji azot oksida.

 Taurin – šta znate o tome?

Taurin je uključen u regulaciju zapremine ćelije i igra ulogu u modulaciji intracelularne koncentracije slobodnog kalcijuma. Iako je jedna od retkih aminokiselina koje nisu ugrađene u proteine, taurin je jedna od najčešćih aminokiselina koje se nalaze u mozgu, retini, mišićnom tkivu i organima u našem telu. Taurin ima mnogo različitih funkcija u centralnom nervnom sistemu. Skeletni mišići sadrže značajne količine taurina. Taurin je važan u različitim procesima koji se odvijaju u našem telu (npr. u regulaciji glukoze i lipida, u energetskom metabolizmu). Takođe igra bitnu ulogu zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima. S obzirom na široku rasprostranjenost taurina, njegova brojna svojstva i funkcionalni značaj u razvoju, ishrani i opstanku ćelija, taurin je nesumnjivo jedna od najvažnijih supstanci u organizmu.

Vitamini pre treninga

Kao što verovatno znate, vitamini su takođe od velike važnosti kada vodite aktivan način života, tako da moraju biti deo pre-workout preparata. Što se tiče vitamina B, niacin, pantotenska kiselina, riboflavin i vitamini B6 i B12 doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma, kao i smanjenju umora. Osim toga, vitamin B6 doprinosi održavanju pravilnog metabolizma proteina i glikogena i regulaciji hormonske aktivnosti, a folati pomažu u pravilnoj sintezi aminokiselina. 6PAK BOOM takođe sadrži vitamin C, koji podržava pravilno funkcionisanje imunog sistema, i vitamin E, koji pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Dodaj prvi svoju recenziju “6PAK BOOM 240g tropikal”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6PAK Boom 240g

Prašak za pripremu napitka. Ukus tropsko voće. Sa zaslađivačem.

Dodatak ishrani sa AAKG, citrulin-malatom, arginin-hidrohloridom, taurinom i vitaminima B kompleksa, vitaminom C i E.

Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena. Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti. Biotin, niacin, pantotenska kiselina, riboflavin, tiamin, vitamin B12, vitamin B6 i vitamin C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma.

 

Аktivni sastojci 1 porcija

(4 g)

%NRV*
L-arginin-alfa-ketoglutarat (AAKG)

–          оd toga L-arginin

2 300 mg

1 495 mg

L-citrulin-malat

–          оd toga L-citrulin

250 mg

140 mg

L-arginin-hidrohlorid

–          оd toga L-arginin

250 mg

207,5 mg

Taurin 200 mg
Vitamin C 160 mg 200
Niacin 32 mg 200
Vitamin E 24 mg 200
Pantotenska kiselina 12 mg 200
Vitamin B6 2,8 mg 200
Riboflavin 2,8 mg 200
Tiamin 2,2 mg 200
Folna kiselina 400 µg 200
Biotin 100 µg 200
Vitamin B12 5 µg 200

*Nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: L-arginin-alfa-ketoglutarat, L-citrulin-malat, L-arginin-hidrohlorid, sredstvo protiv zgrudvavanja-silicijum-dioksid, taurin, aroma, regulator kiselosti-limunska kiselina, L-askorbinska kiselina, nikotinamid, DL-alfa-tokoferil-acetat, kalcijum-D-pantotenat, piridoksin-hidrohlorid, riboflavin, tiamin-mononitrat, pteroilmonoglutaminska kiselina, D-biotin, cijanokobalamin, maltodekstrin, zaslađivač-sukraloza. Može sadržati mleko, soju, pšenicu, jaja, kikiriki i jezgrasto voće u tragovima.

Neto količina:  240 g / 60 porcija

Način upotrebe: Odrasli: Pomešati 1 porciju (4 g) praška sa 200 ml vode. Uzeti 1 dnevno, 30 minuta pre treninga.

Napomene:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Držati van domašaja dece!

Upozorenja:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti!

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i  dojiljama.

Proizvođač: TREC NUTRITION Sp. Z o. O., Śmidowicza 48, 81-127, Gdynia, Poljska

Proizvedeno i uvezeno iz: Poljske

Zastupnik i nosilac upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: FITCO d.o.o., ul. Iva Ćipika br. 18, Novi Sad, Srbija

Način čuvanja:, Čuvati na suvom mestu, zaštićenom od direktne sunčeve svetlosti, na temperaturi od 15-25⁰ C.

Serijski broj: (utisnut na ambalaži)

Najbolje upotrebiti do kraja: (utisnuto na ambalaži)

 

Možda će vam se svideti …

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.