Loading...

6PAK Creatine monohydrate 300g

2,190.00 RSD

Kreatin je prirodna supstanca koja se proizvodi u organizmu i koja podržava prirodnu produkciju ATP-a, koj je osnovno mišićno gorivo tokom intenzivnih mišićnih kontrakcija.

PAK064 ,

Creatine Monohydrate je najpopularniji, visoko-efikasan i široko upotrebljavan sportski suplement. Kreatin je prirodna supstanca koja se proizvodi u organizmu i koja podržava prirodnu produkciju ATP-a, koj je osnovno mišićno gorivo tokom intenzivnih mišićnih kontrakcija. Dodavanjem kreatina sportskoj ishrani, obezbeđujemo sebi više eksplozivne energije i izdržljivosti.

Kreatin monohidrat se naročito preporučuje bodi- bilderima, dizačima tegova kao i power- lifterima. On je nazamenljiv za sve sportiste koji teže povećanju izdržljivosti, ili izgradnji čistemišićne mase ili pak povećanj izdržljivosti i popravljanju opšte fizičke kondicije.

Za maksimalan mišićni rast i povećanje snage a tokom uzimanja kreatina, važno je piti dovoljno tečnosti( najbolje vodu). Ovakav pristup obezbeđuje dovoljnu mišićnu hidrataciju i posledični efekat povećanja ćelija mišića.  Kreatin monohidrat se može kombinovati sa drugim suplementima kao što su glutamin, aminokiseline ili proteinski preparati.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Dodaj prvi svoju recenziju “6PAK Creatine monohydrate 300g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6PAK Creatine Monohydrate
Mikronizovani kreatin monohidrat sa taurinom

Dijetetski proizvod: za povećanje snage.

Količina:……………………………………………………………………………………………….300g (60 doza)

Nutritivne informacije Jedna doza (5g) 100g
Kreatin monohidrat 4.700mg 94g
Taurin 300mg 6g

Upotreba: pomešati 5g kreatina sa 2-3dl vode, konzumirati 30-60 minuta pre treninga. Povećati dnevni unos vode tokom korišćenja kreatina.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Alergen upozorenje: u proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, gluten, kikiriki i ljuskare.

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).
Uvoznik i distributer: FITCO d.o.o. Novi Sad, Ive Ćipika 18.
Poreklo: EU
Proizvedeno za: NutriTraders Sp. Z.o.o., Partyzantow 11D, 32-500 Chrzanow, Poland

Rok upotrebe do vremena naznačenog na pakovanju.

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.