Loading...

AMIX-CarniLine(R) 2000 ampulla – blood orange

199.00 RSD

CarniLine® ProFitness je specijalna kombinacija visokokvalitetnog L-karnitinske baze i BioPerine®- a. Sagorevanje masti doprinosi povećanju energije i štednji mišićnog tkiva. Proces je opisan kao transport masti do mitohondrija, gde će se masti pretvariti u energiju.

Nema na zalihama

AMX032

AMIX-CarniLine(R) 2000 ampulla – blood orange

CarniLine® ProFitness 

CarniLine® ProFitness je specijalna kombinacija visokokvalitetnog L-karnitinske baze i BioPerine®- a. Uloga L- karnitina u orgnizmu je dobro kao potvrđenog suplementa za topljenje viška masnih naslaga je poznata. Sagorevanje masti doprinosi povećanju energije i štednji mišićnog tkiva. Proces je opisan kao transport masti do mitohondrija, gde će se masti pretvariti u energiju.

BioPerine® je nov sastojak, dodat L-karnitinu a poreklo vodi od piperina, glavnog alkaloida crnog bibera. Zbog njegovog svojstva da povećava bioiskoristljivost nutrijenata, poput vitamina, minerala i drugih u CarniLine® ProFitness-u je iskorišćeno njegovo svojstvo pojačavanja iskoristljivosti termonutrijenta. U ovom slučaju je to pojačavanje iskoristljivosti a samim tim i dejstva L-karnitina.

Vitamin B6 je najvažniji vitamin za metabolizam ugljenih hidrata, masti i proteina.

Ključne karakteristike CarniLine® ProFitness-a:

 # pomaže da na treningu date svoj maksimum

 # pomaže zdrave nivoe holesterola

 # maksimalizuje sagorevanje masti

 # podržava zdravlje kardiovaskularnog sistema

 # ubrzva oporavak nakon treninga

Svaka ampula sadrži 2000mg najčistijeg L-karnitina, 5 mg BioPerine®-a i sa dodatim vitaminom B6.

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.