Loading...

Amix® Tribusten® 125cps BOX

2,190.00 RSD

Pažljivo uklopljeni sastojci koji podižu  nivo testosterona obezbeđuju siguran i stabilan anabolički nivo, koji je ključan za mišićni rast, snagu, i opštu fizičku kondiciju.

Nema na zalihama

AMX010

Amix® Tribusten® 125cps BOX

Tribusten™ cps.

AMIX™ Tribusten je visoko potentna i potpuno prirodna( biljna) suplement kombinacija koja podiže nivo testosterona a dizajnirana je specijalno od strane AMIX™ kompanije. Pažljivo uklopljeni sastojci koji podižu  nivo testosterona obezbeđuju siguran i stabilan anabolički nivo, koji je ključan za mišićni rast, snagu, i opštu fizičku kondiciju. AMIX™ Tribusten sadrži Methocel® CRT-ss( kontrolisani sistem otpuštanja) čime se postižu maksimalni i dugotrajni efekti.

AMIX™ Tribusten kombinuje visokokvalitetni Tribulus Terrestis i zaštićeni matriks za povećanje nivoa testosterona koji se sastoji od 6 moćnih biljaka koje su efikasni stimulatoritestosterona. To su Saw Palmetto, Muira Puama, Panax Ginseng, Cucurbita Pepo, Avena Sativa i Cordyceps Sinensis. Svi su biljnog porekla i svi podstiču veću efikasnost Tribulusa.

Tribusten se naročito preporučuje bodi bilderima i sportistima kojima je potrebana snaga i imaju ozbiljne ciljeve.

AMIX™ Tribusten:

# povećava produkciju prirodnog testosterona

# utiče na povećanje mišićne mase i snage

# povaćava libido

# funkcioniše na principu kontinuiranog otpuštanja

# potpuno je prirodan proizvod

Uzimati 3-5 kapsula dnevno pre treninga. Danima kada ne vežbate, uzimajte sa doručkom. Koristiti ovaj suplement maksimalno 8 nedelja, posle čega je neophodno napraviti pauzu sa uzimanjem Tribustena u trajanju od od 4 nedelje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Dodaj prvi svoju recenziju “Amix® Tribusten® 125cps BOX”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.