Amix® – Gel – FatBurner Men 200ml

Amix® – Gel – FatBurner Men 200ml

AMX001

Prvi ocenite proizvod

Dostupnost: Na lageru

1.690,00 RSD

Kratak opis

AmixTM Fat Burner gel, sagorevač masti- posebno dizajnirana formula za neverovatnu borbu protiv nakupljanja masti u potkožnom tkivu. Jedinstveni sastav i biološki visokoefikasne supstance kao što su karnitin, kofein, Gotu kola i drugi, stimulišu mikrocirkulaciju u koži i ubrzavaju metabolizam ćelija masti.

Šifra proizvoda AMX001. Brend: . Oznaka: .

Opis proizvoda

Amix® – Gel – FatBurner Men 200ml

Gel – FatBurner Men 200ml

AmixTM Fat Burner gel, sagorevač masti- posebno dizajnirana formula za neverovatnu borbu protiv nakupljanja masti u potkožnom tkivu. Jedinstveni sastav i biološki visokoefikasne supstance kao što su karnitin, kofein, Gotu kola i drugi, stimulišu mikrocirkulaciju u koži i ubrzavaju metabolizam ćelija masti. Ekstrakti bršljena i divljeg kestena povećavaju propustljivost kapilara i pomažu u redukciji kožnog edema. AmixTM Fat Burner gel sadrži pantenol, hijaluronsku kiselinu, kolagen i acefitol kompleks, koji pomažu regenerativne mehanizme kože, obezbeđuju dubinsku hidrataciju kože i smanjuju oksidativni stres. Kapsaicin i mentol obezbeđuju uravnoteženu kombinaciju efekta zagrevanja i hlađenja.

PREPORUČENA UPOTREBA: koristiti na suvoj i čistoj koži, nanošenjem dva puta dnevno. Nanesite potrebnu količinu na željeni deo tela i masirajte koncentrišući se na područja kao što je stomak i struk. Ponekad trenutni efekat grejanja može biti odložen.

UPOZORENJE: Izbegavati kontakt AmixTM Fat Burner gel-a sa oštećenom kožom, kožom lica ili intimnim delovima tela. Samo za zdravu kožu. Preosetljivi korisnici mogu osetiti pečenje na mestu primene i tada je potrebno kožu  nežno isprati mlakom vodom i sapunom.

Fat Burner Gel

specijalno dizajnirana formula za borbu protiv nakupljanja potkožnog masnog tkiva namenjena muškoj populaciji.

 

Kozmetički proizvod: potpomaže sagorevanje potkožnog masnog tkiva, regeneriše kožu

Upotreba: koristiti na suvoj i čistoj koži, nanošenjem dva puta dnevno. Nanesite potrebnu količinu na željeni deo tela i masirajte koncentrišući se na područja kao što je stomak i struk. Ponekad trenutni efekat grejanja može biti odložen.

 

Količina:  200ml

 

Sadržaj: naveden na originalnom pakovanju

 

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu.

 

Uvoznik i distributer: FITCO d.o.o. Novi Sad, Ive Ćipika 18.  www.cfsport.rs

 

Poreklo: EU

 

Proizvedeno za: LargeLife® Ltd., Bexley square, Salford, Manchester, M3 6BZ, Velika Britanija

 

Rok upotrebe do vremena naznačenog na pakovanju.

 

 

Dodatne informacije

Specifikacije

Izoleucin 4.852 g Leucin 8.496 g Lizin 7.670 g Metionin 1.670 g Fenilalanin 2.462 g Treonin 5.794 g Triptofan 1.512 g Valin 4.714 g Histidin 1.350 g Alanin 3.940 g Arginin 2.002 g Asparagin kis. 8.181 g Cistin 2.416 g Glutamin kis. 14.74 g Glicin 1.438 g Serin 4.056 g Tirozin 1.744 g

Ocene

Još ne postoji nijedna ocena, budite prvi i ocenite ovaj proizvod?

Prvi ocenite “Amix® - Gel - FatBurner Men 200ml”