Popust
Muscular Regenerative Booster Krema 200ml

Muscular Regenerative Booster Krema 200ml

AMX065

Prvi ocenite proizvod

Dostupnost: Na lageru

1.590,00 RSD 1.000,00 RSD

Kratak opis

Muscular Regenerative Booster krema je razijena  za sportiste i sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakata planinskog bilja čija je namena da smanji otok i ublaži bol u mišićima i zglobovima.

Šifra proizvoda AMX065. Brend: . Oznaka: .

Opis proizvoda

Muscular Regenerative Booster Krema 200ml

Naporan, nov ili neuobičajan program treniranja često rezultira usporavanjem mišićnog rasta ili povećanjem umora i otoka mišića. Naravno, to se odražava na kvalitet vežbanja i uspeh celog trenažnog procesa.

Muscular Regenerative Booster krema je razijena  za sportiste i sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakata planinskog bilja čija je namena da smanji otok i ublaži bol u mišićima i zglobovima. Neki od sastojaka su vazoaktivni, podržavaju prokrvljenost tkiva i doprinose prijatnom osećaju hlađenja. Ujedno podržavaju i proces oporavka.

Muscular Regenerative Booster krema takođe sadrži mentol i metil salicilat, naučno dokazane sastojake namenjene  ublažavanju upalnih procesa.

Prednosti:

–          Anti-inflamatorni sastojci

–          Pomaže u sprečavanju povreda

–          Smanjuje bol

–          Smanjuje otok

–          Podržava proces oporavka

Upotreba: naneti kremu na neoštećenu kožu pre i posle vežbanja. Posle vežbanja nežno umasirati na predeo najviše aktiviranog dela mišića.

Upozorenje: izbegavati kontakt sa licem, intimnim delovima i otvorenim ranama. Ako se mišićni otok zadrži ili poveća, konsultovati lekara. Hipersenzitivne osobe mogu osetiti peckanje, ako postane intenzivno isprati vodom.

Ocene

Još ne postoji nijedna ocena, budite prvi i ocenite ovaj proizvod?

Prvi ocenite “Muscular Regenerative Booster Krema 200ml”