Loading...

Muscular Regenerative Booster Krema 200ml

1,590.00 RSD

Akcija traje do 29.02.2020.

Muscular Regenerative Booster krema je razijena  za sportiste i sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakata planinskog bilja čija je namena da smanji otok i ublaži bol u mišićima i zglobovima.

Nema na zalihama

AMX065

Muscular Regenerative Booster Krema 200ml

Naporan, nov ili neuobičajan program treniranja često rezultira usporavanjem mišićnog rasta ili povećanjem umora i otoka mišića. Naravno, to se odražava na kvalitet vežbanja i uspeh celog trenažnog procesa.

Muscular Regenerative Booster krema je razijena  za sportiste i sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakata planinskog bilja čija je namena da smanji otok i ublaži bol u mišićima i zglobovima. Neki od sastojaka su vazoaktivni, podržavaju prokrvljenost tkiva i doprinose prijatnom osećaju hlađenja. Ujedno podržavaju i proces oporavka.

Muscular Regenerative Booster krema takođe sadrži mentol i metil salicilat, naučno dokazane sastojake namenjene  ublažavanju upalnih procesa.

Prednosti:

–          Anti-inflamatorni sastojci

–          Pomaže u sprečavanju povreda

–          Smanjuje bol

–          Smanjuje otok

–          Podržava proces oporavka

Upotreba: naneti kremu na neoštećenu kožu pre i posle vežbanja. Posle vežbanja nežno umasirati na predeo najviše aktiviranog dela mišića.

Upozorenje: izbegavati kontakt sa licem, intimnim delovima i otvorenim ranama. Ako se mišićni otok zadrži ili poveća, konsultovati lekara. Hipersenzitivne osobe mogu osetiti peckanje, ako postane intenzivno isprati vodom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Dodaj prvi svoju recenziju “Muscular Regenerative Booster Krema 200ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.