Grenade Thermo Detonator 100 kapsula

Grenade Thermo Detonator 100 kapsula

GR0002
5.00 od 5
1 OceneDaj svoju ocenu

Dostupnost: Nema na lageru

4.890,00 RSD

Kratak opis

Pred vama je revolucionarni termogenički preparat (sagorevač masti) i pre- workout motivator najnovije generacije.  Pogodan kako za muškarce tako i za žene sa izvanrednim rezultatima u mobilisanju masnih naslaga i pretvaranju istih u energiju.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda GR0002. Brend: . Oznaka: .

Opis proizvoda

Grenade Thermo Detonator 100 kapsula

GRENADE®

termodetonator

Dijetetski proizvod: za redukciju masnog tkiva

Količina: 100 kapsula (50doza)

Pred vama je revolucionarni termogenički preparat( sagorevač masti) i pre- workout motivator najnovije generacije.  Pogodan kako za muškarce tako i za žene sa izvanrednim rezultatima u mobilisanju masnih naslaga i pretvaranju istih u energiju. Bilo da ste rekreativac ili ozbiljan vežbač, bilo da želite da dodate booster svom treningu ili želite da istopite sve te masti,Grenade mora biti vaš prvi izbor.

Grenade sadrži samo klinički dokazane sastojke koji bukvalno sagorevaju masti i pretvaraju ih u energiju, ubrzavaju metabolizam i pojačavaju vaš mentalni fokus. Verovatno vam se već desilo da ste na nekoj dieti a ne mršavite- jer vam se usporio metabolizam; nemate energije i loše se osećate- jer telo pokušava da sačuva masti i prestaje da ih troši; nemate volje za treningom- jer i inače vam se ništa ne radi. Zato vam je potreban termodetonator Grenade, da ubrza metabolizam, istopi masti, koje uporno ostaju i vrati vam raspoloženje. Sve ovo traje oko 30% duže odnosno više nego kod uporednih preparata jer Grenade ne štedi na sastavu i svakako ne na dozama! I još jedna neverovatna stvar: Grenade sadrži samo ekstrakte biljaka. Tako da ukoliko vas brine „hemijski“ sastav nekih suplemenata znajte da je Grenadeprilagođen visokim standardima Europske Unije i mogu ga koristiti i sportisti koji imaju doping kontrolu, jer je potpuno prirodan. Pogledajte njegov sastav, probajte ga i uverite se.

5.00 od 5

1 review for Grenade Thermo Detonator 100 kapsula

  1. 5 od 5

    :

    Odličan sagorevač masti ako ne i najbolji na tržištu!

Komentariši proizvod

Add a review