MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN CHOCOLATE 2,27kg

MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN CHOCOLATE 2,27kg

SP0770

Prvi ocenite proizvod

Dostupnost: Nema na lageru

6.690,00 RSD

Kratak opis

MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN je u pakovanju koje vam obezbeđuje sjajnih 70 doza i svakako vam ga preporučujemo kao dopunu sportske ishrane.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda SP0770. Brend: . Oznaka: .

Opis proizvoda

MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN CHOCOLATE 2,27kg

Proteinski preparat

Dijetetski proizvod: za izgradnju i povećanje mišićne mase

Povećana potreba za proteinima u periodu rasta pa tako i mišićnog rasta je kako logička tako i naučno dokazana činjenica. Praksa je pokazala da vežbači u teretani koji su pored adekvatnog unosa ostalih hranljivih materija povećali unos proteina, imali su bolje rezultate i što se tiče mišićnog prirasta i što se tiče snage i generalno performasi. Šta više, prilikom pojačane potrebe za proteinima a trening sa tegovima postavlja upravo takve zahteve pred nas, ukoliko organizam nema proteina u dovoljnoj količini on počinje da troši sopstvene zalihe iz mišićnog tkiva i tako dolazi do stanja poznatog kao katabolizam, odnosno razgradnja. To nam svakako nije cilj, jer u takvom stanju je naš organizam u povećanoj opasnosti od nastanka patoloških stanja, kao što je pad imuniteta i podložan je bolestima a što se gubi mišićna masa teškom mukom stečena, da i ne pričamo. Dakle, dodavanje proteina u redovnu ishranu vežbača u teretani( bodi- bildera, rekreativaca, fitnes vežbača) ali i svih drugih sportista bi u nekom suplement algoritmu nakon vitamina i minerala bilo na značajnom drugom mestu.

Muscletech vam predstavlja MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN, visokoproteinski preparat, trostruki izolat surutke, napravljen tako da zadovolji i najprobirljivije klijente. S druge strane, rezultati najsavremenijih istraživanja su iskorišćena prilikom dizajniranja MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN-a. Prilagođena koncentracija maltodekstrina i mešavine kreatina i aminokiselina razgranatog lanca(BCAA) ima za cilj da nakon popijenog MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN-a, vaše telo dobija kompletan materijal za obnovu snage, popunu gliko-depoa, nadoknadu proteina i kreatina u mišićima a sve to znači povećavanje mišićne mase i povećavanje snage. To je upravo ono što vam treba.

MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN je u pakovanju koje vam obezbeđuje sjajnih 70 doza i svakako vam ga preporučujemo kao dopunu sportske ishrane.

Ocene

Još ne postoji nijedna ocena, budite prvi i ocenite ovaj proizvod?

Prvi ocenite “MTECH 100% PREMIUM WHEY PROTEIN CHOCOLATE 2,27kg”