MTECH NITRO-TECH PERF. SER. CHOCO 1,8kg

MTECH NITRO-TECH PERF. SER. CHOCO 1,8kg

MTC002

Prvi ocenite proizvod

Dostupnost: Nema na lageru

11.490,00 RSD

Kratak opis

NITRO-TECH® je naučno formulisan whey izolat namenjen svim sportistima čiji cilj je povećanje mišićne mase, povećenje snage i bolje performanse

Nema na zalihama

Šifra proizvoda MTC002. Brend: . Oznaka: .

Opis proizvoda

MTECH NITRO-TECH PERF. SER. CHOCO 1,8kg

NITRO-TECH Performance Series

NITRO-TECH® je naučno formulisan whey izolat namenjen svim sportistima čiji cilj je povećanje mišićne mase, povećenje snage i bolje performanse. NITRO-TECH® sadrži proteine najvećim delom iz izolata pojačane sa kreatina koji omogućavaju napredovanje u mišićnoj masi i snazi u kratkom vremenskom roku.

Brža izgradnja čiste mišićne mase

Istraživanja objavljenja u naučnim studijama pokazuju da korisnici napredne proteinske formule NITRO-TECH® su dobili 4 kilograma čiste mišićne mase za 6 nedelja u poređenju sa korisnicima koji su koristili običan whey protein i napredovali 2 kilograma mišićne mase.

Brza isporuka amino kiselina posle treninga

Zahvaljujući ključnim sastojcima, NITRO-TECH® je prvi protein koji sadži sve tri amino kiseline slobodne forme (alanin, glicin i taurin) i dizajniran je da isporuči esencijalne i neesecijalne amino kiseline koje se brzo vare i absorbuju pomažući u oporavku i izgradnji ćelije mišićnog tkiva. Na taj način NITRO-TECH® predstavlja savršen izbor za preparat posle treninga (post-workout preparat).

Alanine je druga najzaslužnija amino kiselina zadužena za sintezu proteina, posle leucina, i glavna amino kiselina zadužena za proizvodnju mišićnog goriva – glukoze, tokom intenzivnog treninga. Stručnjaci veruju da korićenjem suplementa na bazi alanina u periodu posle treninga se sprečava katabolički efekat (razgradnja mišića) i pojačava sinteza proteina(izgradnja mišića).

Glicine je aminokiselina čija se uloga ogleda u formiranju mnogih drugih bioloških jedinjenja u organizmu, kao što su protein i kreatin.

Taurin je druga najzastupljenija aminokiselina u mišićnom tkivu i ima ulogu u povećanju ćelije mišinog tkiva.

Veći priliv snage nego kod običnog Whey proteina

Svaka merica NITRO-TECH® sadrži 3 grama kreatin monohidrata. Kombinacija whey proteina i kreatin monohidrata u NITRO-TECH®-u omogućava veću snagu nego obični whey proteini. U jednoj studiji korisnici koji su koristili kombinaciju protein/kreatin povećali su svoj maksimalni učinak na benču za 15 kilograma u poređenju sa korisnicima koji su koristili samo whey protein i povećali svoj učinak za 6 kilograma.

Ultra-čista proteinska formula

Jedna merica NITRO-TECH® sadrži 30 grama proteina, najvećim delom iz izolata, manje od 1 grama ugljenih hidrata i 1,5 gram masnoća! Drugi proteinski proizvodi, uglavnom, sadrže ili manje proteina ili previše šećera i masnoća. Whey protein u NITRO-TECH®-u nastaje kroz multi faznu tehnologiju filtriranja tokom koje se odstranjuje višak masnoće i laktoze.

Uvek dobijate više za Vaš Novac

Za razliku od konkurencije, Perfomance Series proizvodi sadrže ključne sastojke u dozama definisanim kliničkim studijama koje zadovoljavaju sve potrebe jednog sportiste. Svi sastojci sufarmaceutske čistoće i tačno deklarisani. Na taj način uvek znate šta ste platili.

Ocene

Još ne postoji nijedna ocena, budite prvi i ocenite ovaj proizvod?

Prvi ocenite “MTECH NITRO-TECH PERF. SER. CHOCO 1,8kg”