SynPro Matrix 2040g jagoda

SynPro Matrix 2040g jagoda

syn006

Prvi ocenite proizvod

Dostupnost: Nema na lageru

6.990,00 RSD

Kratak opis

SynPro Matrix je moćna kombinacija 3 vrste proteina iz surutke (whey protein hidrolizat, izolat i koncentrat), albumin iz jajate, kalcijum kazeinat i micelarni kazein.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda syn006. Brend: . Oznake: , , .

Opis Proizvoda

SynPro Matrix je moćna kombinacija proteina koja sadrži brzo, srednje i sporo otpuštajuće proteine, 3 vrste proteina iz surutke (whey protein hidrolizat, izolat i koncentrat), albumin iz jajate, kalcijum kazeinat i micelarni kazein. Različite vrste proteina se različito vare i ugrađuju u mišić i ovakva mešavina obezbeđuje konstanti priliv amino kiselina u mišićno tkivo i rapidni rast mišića.

SynPro Matrix efekat traje i do 10 sati i idealan je za obrok tokom dana ili za večernji obrok, pre odlaska u krevet.

SynPro Matrix je bogat amino kiselinama razgranatog lanca (BCAA) i glutaminom, a sadrži i peptide glutamina koji podstiču proces oporavka.

SynPro Matrix sadrži samo 1 gram masnoće po jednom serviranju.

SynPro Matrix je izvrsnog ukusa i lako se muti.

Ključni sastojci:

 • Whey Protein Hidrolizat (WPH) – WPH je polu-svaren preotein gde su molekuli proteina prvo razbijeni na poli peptide, zatim na peptide i na kraju na amino kiseline. WPH je delimično hidrolizovan što znači da i dalje sadrži određenu količinu važnih bioloških komponenti sa većom molekularnom težinom, kao što su Beta-Laktobulin, Laktoferin i druge sastojke koji podržavaju imuni sistem. Amino kiseline u WPH se ekstremno brzo absorbuju!
 • Ultra Whey Protein 90 XP – Instantizovan – ovaj Whey Protein Izolate (WPI) je obrađen specijalnom metodom zvanom „ultra hladna filtracija“. Ova metoda zadržava prirodnu strukturu proteina. Na ovaj način stvara se WPI koji:
 • sadrži najveći broj Imunoglobulina IgG, IgM i IgA frakcija
 • je visoko koncentrisani protein sa najvećom bio iskoristljivošću
 • skoro ne sadrži masnoću
 • je bogat faktorima rasta IGF-a
 • sadži visok nivo peptida glutamina
 • Whey Protein Koncentrat (WPC) – WPC je takođe obrađena metodom hladne filtracijom i sadži peptide različite molekularne težine. WPC sadrži amino kiseline kratkog i dugog lanca koje su spojene metodom selektivne hidrolizacije.
 • Peptidi Glutamina – su mali lanci delova glutamina koji se brzo absorbuju i efikasno učestvuju u procesu opravka mišića.
 • Albumin iz jajeta – ova vrsta proteina sadrži više od 80% čistog kvaliteta izuzetnog kvaliteta. Pravi se iz belanceta i proces varenja je nešto duži.
 • Kalcijum Kazeinat – modifikovan kazein koji sadrži veći procenat proteina od kazeina, ali ima niži nivo aminokiselinskog profila. Na taj način se usporava otpuštanje amino kiselina u mišićima. Za razliku od whey-a, kalcijum kazeinat sprečava hormone kortizola da ugroze mišić i na stimulišu mišićni rast drugačije, ali u kombinaciji sa whey-om čine idealnu formulu sa mišićnu hipertrofiju.
 • Micelarni Kazein – sadrži više od 80% proteina sa dobrim profilom amino-kiselina i sastavni je deo mleka. Kazein je protein životinjskog porekla prisutan u mleku.Kalcijum kazeinat i Micelarni kazein su proteini sa najdužim procesom ugradnjeu mišćno tkivo.
 • Samo 1,5g ugljenih-hidrata po serviranju
 • 5g BCAA i 5g glutamina po serviranju
 • Zaslađen Sukralozom

SynPro MATRIX

Dodatak ishrani sa proteinima surutke, kazeinom i albuminom jajeta, namenjen sportisitima

 

Količina:……………………………………………………………………….. 2040g (68 doza)

 

Aktivne komponente proizvoda 100g 1 doza (30g) 2 doze (60g) %PDU*
Proteini-od toga BCAA 81,0g5,2g 24,3g10,4g 48,6g17,4g 97,2%†-
Nutritivne informacije 100g 1 doza (30g)
Proteini 81,0g 24,3g
Ugljeni hidrati 4,95g 1,49g
Masti 3,9g 1,2g
Energetska vrednost 487kJ/115kcal 1623kJ/382kcal

 

*PDU-preporučeni dnevni unos

†RU-referentni unos za proteine računat na dnevni kalorijski unos od 2000kcal

 

Sastav proizvoda: koncentrat proteina surutke, izolat proteina surutke, hidrolizat proteina surutke, kalcijum kazeinat, micelarni kazein, albumin jajeta, aroma, zgušnjivač E412, glutaminski peptidi, zaslađivač E 955.

 

Upotreba: 1 priloženu mericu (30g) proizvoda razmutiti u 200ml vode. Proizvod uzimati 2 puta dnevno, jednu dozu između obroka a drugu dozu pre spavanja.

 

Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

 

UPOZORENJE: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama ili deci!

 

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu, na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

 

Uvoznik i distributer: FITCO d.o.o. Novi Sad, Ive Ćipika 18.

Poreklo: proizvedeno i uvezeno iz Belgije.

Proizvođač: Manumixx, Leeuwerikstraat 11A, 9620 Zottegem, Belgija.

 

Rok upotrebe i broj serije naznačen na pakovanju.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije

Rešenje broj: 5829/2014

Od: 06.10.2014.

 

 

 

Ocene

Još ne postoji nijedna ocena, budite prvi i ocenite ovaj proizvod?

Prvi ocenite “SynPro Matrix 2040g jagoda”