Grenade UK Ltd

grenade-uk-ltd-headerGRENADE ® je kompanija posvećena svojim klijentima i njihovim atletskim i performansama i ciljevima. GRENADE ® se proizvodi u objektima koji imaju ISO9001 / cGMP sertifikat i MHRA dozvole. cGMP (current Good Manufacturing Practice – Dobra proizvođačka praksa) je dodatak sertifikatu ISO9001 koji osigurava kvalitet proizvoda, odnosno njegovu zaštitu. Proizvođači i dobavljači su obavezni da sprovode procese i procedure i preduzmu sve korake koji osiguravaju bezbednost i efikasnost proizvoda, što garantuje i tačnost podataka na deklaraciji. GRENADE ® u proizvodnji koristi najkvalitetnije sastojke, a posvećeni su i stalnom edukovanju i korišćenju naučno istraživačkih procesa u unapređenju svojih proizvoda.

GRENADE ® u proizvodnji koristi najkvalitetnije sastojke, a posvećeni su i stalnom edukovanju i korišćenju naučno istraživačkih procesa u unapređenju svojih proizvoda.

Prikazujemo jedan rezultat

 • Grenade Thermo Detonator 100 kapsula

  GR0002
  5.00 od 5
  Kratak opis

  Pred vama je revolucionarni termogenički preparat (sagorevač masti) i pre- workout motivator najnovije generacije.  Pogodan kako za muškarce tako i za žene sa izvanrednim rezultatima u mobilisanju masnih naslaga i pretvaranju istih u energiju.

  4.890,00 RSD