Loading...

Uslovi korišćenja

Poštovani kupci, na ovoj stranici se nalaze uslovi pod kojima se vrši kupovina, odnosno prodaja putem našeg sajta. Ovih uslova nema mnogo, ali su neophodni kako bi se kupovina preko interneta obavljala brzo i kvalitetno na obostrano zadovoljstvo.

Opšti uslovi

1. Kupac može biti svako pravno ili fizičko lice sa teritorije Republike Srbije.

2. Kupac mora biti registrovan na sajtu i prilikom registracije je dužan ostaviti tačne podatke kako bi se proces trgovine mogao nesmetano odvijati. Prodavac može u bilo kom trenutku proveriti ispravnost podataka telefonskim putem ili zahtevom da kupac pošalje skeniran lični dokument sa slikom radi potvrde identiteta.

3. Prodavac je obavezan da podatke o kupcu čuva i koristi ih samo u svrhu isporuke i naplate naručene robe, odnosno, prodavac garantuje da podatke o kupcu neće koristiti u druge svrhe niti ih davati na uvid trećem licu.

4. Prodavac ne može garantovati da će u bilo kom trenutku imati na stanju traženu količinu naručenih proizvoda, ali se obavezuje da se konsultuje sa kupcem telefonskim putem ili e-mailom ukoliko nije u mogućnosti da isporuči celu količinu naručenih proizvoda.

5. Isporuka naručenih proizvoda se vrši putem kurirske službe na adresu kupca. Troškove transporta snosi kupac, a oni su jasno istaknuti prilikom zaključivanja narudžbe na sajtu.

6. Prodavac nije dužan kupcu uz proizvode isporučiti fiskalni račun jer po zakonu Republike Srbije on nije potreban kod internet trgovine. Po istom zakonu overena garancija na proizvode važi bez fiskalnog računa.

7. Svi proizvodi koji se prodaju su novi. Prodavac se ne bavi prodajom polovne, odnosno korišćene robe.

Garancija kvaliteta

Prodavac garantuje da svi proizvodi na sajtu odgovaraju proizvodima u stvarnosti. U slučaju da proizvod u stvarnosti ne odgovara opisu i detaljima istaknutim na sajtu, kupac ima pravo na zamenu robe ili povraćaj sredstava. U tom slučaju kupac je dužan da vrati naručeni proizvod zajedno sa originalnom ambalažom. U suprotnom povrat robe ili zamena neće biti mogući.

Saglasnost

Podrazumeva se da je kupac upoznat i saglasan sa uslovima korišćenja, što potvrđuje prilikom registracije na sajtu.

Izmene i dopune

Prodavac zadržava pravo da izmeni ili dopuni uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Izmene uslova korišćenja stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Prodavac će obavestiti sve registrovane kupce o eventualno nastalim promenama putem e-maila. Kupac je dužan da ipak povremeno proveri ovu stranicu i bude u toku ukoliko iz nekih razloga obaveštenje ne stigne na njegov e-mail.

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.