Loading...

Amix® – CarniLean® ampulla 10pcs BOX – blood orange

2,390.00 RSD

CarniLean™ je vrlo efikasna tečna formulacija suplementa koji povećava energiju, povećava izdržljivost, ubrzava gubitak masnih naslaga i povaćava eksplozivnu snagu.

Nema na zalihama

AMX028

Amix® – CarniLean® ampulla 10pcs BOX – blood orange

Amix® CarniLean® ampulla 10pcs BOX

Pred vama je suplement koji integriše više sastojaka koji, delujući sinergistički, ali ne u fiziološkom smislu nego po efektima koje izazivaju, kombinuje dejstvo i sagorevača masti,  NO-boostera i boostera energije. Pojačavanjem intenziteta treninga, pojačava se i pumpanje mišića a samim tim topljenje masnih naslaga.

CarniLean™ je vrlo efikasna tečna formulacija suplementa koji povećava energiju, povećava izdržljivost, ubrzava gubitak masnih naslaga i povaćava eksplozivnu snagu. Pored najčistijeg L-karnitina, tu su još i 2000mg arginina, ekstrakt biljke Guarana, kofein, citrulin malat, žen šen i drugi boosteri energije.

CarniLean™ je nešto što možete poneti svuda, bilo da trenirate na otvorenom ili ste u teretani, bilo da ste na aerobnom treningu ili dižete gomilu gvožđa. Samo jedna ampula vas podiže na novu dimenziju treninga.

Preporučena upotreba:

Uzimati 25 ml.( ampulu) oko 30-60 minuta pre fizičke aktivnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Dodaj prvi svoju recenziju “Amix® – CarniLean® ampulla 10pcs BOX – blood orange”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Web sajt CFSPORT.rs koristi kolačiće, što olakšava korišćenje samog web sajta.